Salut, am lansat Gramatic!

Gramatic Logo

2014 a fost anul în care am pus bazele unei echipe pasionate de digital în care fiecare membru este un profesionist care își știe rolul, totodată anul în care am reușit să implementăm câteva strategii online pentru companiile din țară. Astăzi vă zicem salut, am lansat Gramatic!

Gramatic este o agenție de comunicare digitală care vine să cucerească prin felul de a spune poveștile bine. Premisele de la care pornim în realizarea fiecărui proiect sunt de fapt și provocările noastre: crearea unei imagini prietenoase pentru branduri, anticiparea tendințelor și adaptabilitatea în funcție de mediu.

1.700.000 conexiuni digitale

Într-un mediu care abundă în sute de mesaje publicitare, cele distinctive fac diferența. În R. Moldova există peste 1,7 milioane utilizatori de internet – acesta este și numărul de persoane cărora le putem transmite mesajul nostru. Promisiunea noastră nu constă în afișarea mesajului, dar în crearea unor conexiuni digitale durabile, interactive și memorabile.

Ce oferim?

Strategii personalizate în locul ofertelor standarde. Suntem conștienți de faptul că fiecare client merită o abordare separată în funcție de obiective, la fel cum fiecare produs are nevoie de o etichetă corespunzătoare.

Există patru servicii de bază pe care echipa noastră le face cel mai bine:

  1. Digital PR – asigurăm prezența brandurilor în online de la A la Z;
  2. Social Media – management long-term în rețelele de socializare;
  3. Personal Branding – crearea unei imagini în online prin transfer din offline;
  4. Training – perfect pentru echipe de marketing care vor să-și atingă obiectivele de comunicare online.

Să începem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *